"Forbudet" løsnes? Qualcomm CEO Morenkov: har genstartet forsyningen til Huawei

Ifølge Caixin.com fortalte Qualcomm CEO Steve Mollenkopf i dag til medierne, at Qualcomm har genstartet forsyningen til Huawei.

Caixin.com rapporterer, at Morenkov sagde, at Qualcomm vil gøre sit yderste for at støtte sine kunder i Kina. Selv når Huawei står over for lovgivningsmæssige problemer, har Qualcomm arbejdet hårdt for at sikre, at Huawei giver den bedst mulige support.

Den 16. maj i år annoncerede den amerikanske regering, at den ville inkludere Huawei på "listen over enheder", hvorved amerikanske virksomheder forbyder at sælge dele til dem uden særlig tilladelse. Derefter besluttede De 20. maj at udsætte forbuddet mod Huawei i 90 dage.

Den 29. juni, på en pressekonference efter afslutningen af ​​G20-topmødet i Osaka, Japan, sagde Trump, at efter konsultationer mellem lederne for Kina og USA, kan amerikanske virksomheder fortsat sælge dele til Huawei.

Den 9. juli sagde den amerikanske handelsminister Wilbur Ross, at handelsministeriet vil udstede en licens til amerikanske virksomheder for at give dem mulighed for at fortsætte med at sælge produkter til Huawei uden at udgøre en trussel mod USAs nationale sikkerhed. Huawei er dog stadig på listen over enheder, og forbuddet er ikke ophævet.

Faktisk prøvede nogle amerikanske producenter i juni at omgå forbuddet og forsøgte en lille del for at genstarte forsyningen med Huawei. Ved investor briefing den 25. juni sagde Micron CEO Sanjay Mehrotra, at udbuddet af Huawei-chips er delvist blevet genoprettet i de sidste to uger, hovedsageligt fordi disse chipprodukter ikke er omfattet af eksportkontrolbestemmelserne. Berøres af enhedslistegrænsen. I den nærmeste fremtid lægger amerikanske producenter pres på Trump-administrationen for at ophæve forbuddet mod Huawei.

Det er underforstået, at Huawei brugte omkring 70 milliarder dollars i dele og komponenter i 2018 og involverede 33 amerikanske kerneleverandører, herunder Qualcomm, Intel og Microsoft.

Huawei har altid udtrykt sin åbenhed og samarbejde over for den globale industrikæde. Huawei-grundlægger Ren Zhengfei sagde, at selv i lock-up-perioden har amerikanske leverandører søgt positive løsninger, hvilket dybt har bevæget dem.

Tidligere sagde Ren Zhengfei også i et interview, at Huawei havde købt 50 millioner Qualcomm-chips sidste år på den forudsætning, at Kirin allerede havde en komplet chip-løsning. I tilfælde af leverandører, der vender tilbage til levering, kan Huawei købe et tilstrækkeligt antal Qualcomm-chips.

Den 6. september sagde Qualcomm-præsident Cristiano Amon i et interview på IFA Consumer Electronics Show i Berlin, at Qualcomm har ansøgt om en licens fra det amerikanske handelsministerium til fortsat at sælge sin teknologi og produkter til Huawei. Venter på godkendelse. Amon sagde, at når globale operatører håber at etablere et næste generations 5G-netværk, vil han være "optimistisk" med hensyn til Huawei's kortsigtede usikkerhed.

I begyndelsen af ​​august sagde Qualcomm i sin indtægtsrapport for tredje kvartal, at kinesisk-amerikanske handelstvister forårsagede lidt tab af Huawies direkte salg. Da Huawei imidlertid flyttede sit fokus til det kinesiske marked, flydede nogle af sine OEM-kundeordrer til Huawei, og dens markedsandel var bestemt. Graden påvirkes af Huawei.

I en Reuters-rapport den 27. august sagde kilden, at det amerikanske handelsministerium har modtaget mere end 130 salgslicensansøgninger fra amerikanske virksomheder, men Trump-administrationen har ikke udstedt nogen tilladelser.

Dagens erklæring fra Qualcomm CEO betyder, at Qualcomms ansøgning er blevet godkendt, men det er stadig uklart om godkendelsesstatus for andre amerikanske producenter, der har ansøgt om det. Qualcomm meddelte, at genstart af forsyningen med Huawei betyder, at den amerikanske regering er forbudt fra Huawei. Yderligere løsne, indsamlingen af ​​mikro-netværk vil også fortsat være opmærksom.

Email: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966TILFØJE: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.