SONY: Fortsætter med at holde halvlederafdelingen, bliver ikke delt

Japans Sony-direktør Yoshida Kenichiro sagde i et åbent brev til investorerne den 17., at Sony i fremtiden fortsat vil beholde halvlederafdelingen under hensyntagen til den langsigtede forretningsværdi, som halvlederafdelingen medfører.

En af Sonys store aktionærer, den store hedgefond “Third Point”, der er vært for den kendte amerikanske aktive investor Daniel Loeb, skrev et åbent brev til investorerne i juni i år, hvor han bad Sony om at sælge sin gyldne kylling halvleder. Afdelingen er delt. Tidligere bad Third Point også Sony om at slukke for sin underholdningsvirksomhed i 2013.

Tirsdag (17.) nævnte Yoshida Yoshida i et åbent brev, at Sonys forslag til tredje punkt var en oprigtig gennemgang fra mange kilder, men til sidst, i selskabets bestyrelse, var de alle enige om, at halvleder-sektoren er en vigtig virksomhed, der fører Sonys vækst. Én, og besluttede således at holde halvledersektoren i selskabets overordnede.

På grund af den optimistiske udvikling af AI kunstig intelligens og selvkørende biler mener Sony også, at CMOS for de vigtigste produkter fortsat vil ekspandere i fremtiden.

Resultaterne af den fælles analyse med eksterne finansielle eksperter viser, at hvis halvleder-sektoren er delt og lavet til at blive opført separat, vil det ikke kun øge udgifterne til patentlicensgebyrer, men også de negative virkninger på beskæftigelsen. Forårsager betydelige negative effekter.

Email: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966TILFØJE: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.