Apple hævder, at A13 biomimetisk chipdesign fokuserer på energieffektivitet

Apple marketingdirektør Phil Schiller og chipfremstillingsingeniør Anand Shimp talte i et interview med udenlandske medier om A13 biochip brugt i den nye iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.

Biochip A13 har 8,5 milliarder transistorer indbygget, hvilket er omkring 23% mere end de 6,9 ​​milliarder transistorer i A12-chippen. CPU-delen A13 med bionisk chip er et seks-kernet design med to 2,66 GHz højtydende kerner, der kaldes Lightning og fire højeffektive kerner, der kaldes Thunder. GPU-delen A13 bionisk chip bruger en quad-core grafikprocessor. Derudover har A13 biochip også en otte-kerne neuromotor til maskinlæring, der kan udføre en billion trin i sekundet. Sammenlignet med A12-chippen har alle hovedkomponenter (inklusive CPU, GPU og neuromotor) op til 20% bedre ydelse og 30% mere effektivitet end A12-chippen.

Apple marketingdirektør Phil Schiller sagde, at Apple har forbedret iOS 13 tekst-til-tale-funktionen, så der er mere naturlig sprogbehandling, alt gennem maskinlæring og en neuromotor. Apple er fokuseret på ydelse og effektivitet, når de designer chips i A-serien. Phil Schiller sagde: "Vi taler om præstationer offentligt. Men virkeligheden er, at vi ser det som den ydelse, der kan leveres pr. Watt strøm."

Når man ser fremad, ser Apple-chipproduktionsteamet på, hvordan man bruger applikationer på iOS-enheder til at optimere fremtidige chipdesign. Phil Schiller sagde, at for applikationer, der ikke kræver ekstra ydelse, lad os køre det med den ydelse, der blev tilbudt af A12-chip sidste år, hvilket resulterer i lavere strømforbrug. Ifølge Phil Schiller spiller maskinlæring også en vigtig rolle i A13-chippen, hvilket hjælper med at styre batteriets levetid og optimere ydelsen.

Email: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966TILFØJE: Rm 2703 27F Ho King Comm Center 2-16,
Fa Yuen St MongKok Kowloon, Hong Kong.